"Sygdom og symptomer optræder, når belastninger i livet overstiger bærekraften.
  Føler man sig dårligt tilpas eller syg, er det vigtigt altid at søge efter årsagen -
  ikke blot fjerne symptonerne eller sygdommen."

Radiodoktoren Carsten Vagn-Hansen

Lidt om mig - Kontakt

Egon Juhl JensenEgon Juhl Jensen

 

* Jeg er født i 1942 og uddannet som bankmand og statsautoriseret ejendomsmægler.

* Min interesse for jordstråling har en sørgelig baggrund. Min første kone døde af kræft i 1983. Min anden kone døde af samme sygdom i 2000. Deres senge stod det samme sted, og de fik kræft samme sted i kroppen. Placeringen har vist sig at være det mest strålebelastede i vores hus.

* Jeg søgte derfor mere viden om jordstråling og har læst meget om fænomenet og været i kontakt med flere kapaciteter indenfor området.

* Min interesse for elektromagnestiske felter og radon er af nyere dato, og den er en naturlig følge af interessen for jordstråler, idet der også ved forekomsten af elektrosmog og radon er tale om en latent risiko, der kan få alvorlige konsekvenser for mange menneskers liv og helbred.

* Jeg er medlem af Miljø- og Jordstråleforening Danmark og  EHS - Foreningen af el-overfølsomme.

 

Skriv nu til kontakt@basishelse.dk eller ring til 74 82 12 23  og få mere at vide om, hvordan du sikrer dig og din familie mod virkningen af jordstråler, elektrosmog og radon. Måske haster det  . . . . .

 
Nu skal alt jo ikke dreje sig om jordstråler m.m., så tryk på www.e-pages.dk/budstikken/76/2 og se, hvad en del af fritiden er gået med i 50 år - du skal kikke efter "Badminton i superklassen"!